Khidmat Nasihat Pelaburan

Sebagai seorang licensed financial planner, saya menyediakan khidmat berikut:

  • 30 minit sesi konsultansi percuma melalui telefon untuk penilaian awal & menerangkan tentang proses khidmat nasihat pelaburan.
  • 60-90 minit sesi nasihat umum pelaburan melalui video call (Skype) untuk berbincang dengan lebih lanjut keperluan kewangan semasa anda sebelum memulakan pelaburan.
  • 60-90 minit temujanji membuat strategi pelaburan yang dibuat di Kuala Lumpur untuk menggariskan aktiviti pelaburan yang dapat dibuat dengan lebih spesifik.
  • Menguruskan pelaburan saham untuk persaraan. Khusus untuk klien yang terpilih sahaja. Saya menggunakan platform pelaburan yang disediakan oleh PhillipCapital.

Sekiranya tuan puan nak short-cut semasa melabur, maka tuan puan berada di tempat yang betul.

Hilangkan serabut di kepala. Dapatkan bantuan profesional dari licensed financial planner tentang life goals anda.

Fi yang dikenakan dapat berbeza mengikut situasi masing-masing. Lebih kompleks maka fi yang dikenakan adalah lebih mahal. Fi bermula dari RM499 / seorang atau RM749 / pasangan.

Sekiranya tuan puan merupakan profesional dalam bidang kewangan (licensed financial planner, unit trust consultant, marketing representative, remisier dan lain-lain), sila emel ke info[at]afiqtraining.com kerana kami menawarkan servis yang berbeza kepada kalian.

Tajuk emel: Saya [nama kerjaya] di [nama syarikat]